Program Gemblengan Spektakuler Pengijazahan Dan Bai’ah Ilmu Asma Dzatul Akbar Sunan Bonang (Warisan Sunan Bonang/Sayyid Kramat).

cover Sunan Bonang

Program pengijazahan dan bai’ah Ilmu Asma’ Dzatul Akbar warisan Sunan Bonang/SAYYID KRAMAT yang merupakan keilmuan Langka di dalam dunia supranatural.Keilmuan ini pada masa dahulu hanya diturunkan kepada murid-murid yang dipercayai sahaja.Kini Dibuka kepada umum yang berminat untuk mempelajarinya.

Ilmu Asma’ Dzatul Akbar Sunan Bonang ini adalah merupakan suatu keilmuan yang kuno warisan para ulama’ zaman silam yang mereka warisi dari salah seorang wali songo iaitu Sunan Bonang yang mana sangat bermanfaat bagi pelbagai tujuan mengikut niat dan hajat.Keilmuan ini adalahdi antara keilmuan andalan yang digunakan oleh sunan bonang bagi tujuan perlindungan diri dan pelbagai hajat.

Keilmuan ini adalah TERIMA JADI tanpa perlu melakukan amalan yang berat dan susah,anda akan dibangkitkan energy khusus keilmuan ini.Selepas menerima.baiah ijazahnya maka keilmuan akan terus aktif.

Gemblengan khusus ini adalah KHAS kali ini ialah bagi peminat khusus dan pemburu ilmu spiritual yang benar-benar ingin menguasai keilmuan ini.

Antara Khasiat KHUSUS Asma Dzatul Akbar ini ialah :

- Merawat orang yang terkena seranan penyakit sihir/santet/guna-guna.
- Asma' Keselamatan diri  anda akan terlindung dari segala serangan musuh yang nyata mahupun tidak nyata,tahan pukulan musuh,jika musuh menyerang maka mereka akan terpental dengan sendirinya tanpa anda perlu membalas atau menjurus mereka.
- Meluluhkan/menundukkan orang lain/musuh/pasangan/orang yang degil
- Meneutralkan tempat atau kawasan yang berpenunggu dengan hanya membacakan kalimat asmak ini, maka semua penunggu akan segera beredar.
- Membuka aura kewibawaan dan pengasihan(menggunakan cara khusus)
- Membuat produk seperti kapsul,barangan hikmah dan melakukan pengisian menggunakan asma ini.
- Membuat Minyak Khusus untuk menarik energy kerezekian agar sentiasa mengalir rezeki kepada diri
- Anti segala jenis racun dan bisa(sihir/santau)
- Jika ada pesaing dalam perniagaan cuma melakukan dengki khianat, maka dengan sendirinya mereka akan terbatal niatnya dan tidak dapat melakukan kezaliman itu kepada anda.
- Perniagaan akan berkembang maju dan menjadi terkenal
- Kewibawaan luar biasa, sesuai untuk kegunaam V.I.P.
- Mempertajamkan energy keilmuan lain yang dimiliki
- Memudahkan urusan penjualan rumah, tanah
- Melakukan pengisian khusus untuk pelarisan perniagaan
- Merawat dan membuang susuk pada pemakai.
- Rawatan khusus penyakit fizikal dengan medium telur dan garam dengan menarik keluar pentakit tersebut

Dan masih banyak lagi khasiatnya yang akan diterangkan kepada pemilik asma’ ini.

 BONUS!!! Asma’ Jati Sunan Bonang  MAHAR PEGANTI KEILMUAN: PROMOSI!! RM 350.00(TAHAP GURU) SAHAJA(Termasuk Medium pengisian seumur hidup, Nota Keilmuan Lengkap)  Boleh dipelajari secara hadir diri mahupun jarak jauh!!!  PROMOSI SAH SELAMA 1 BULAN SAHAJA!!SELEPAS ITU MAHAR KEMBALI KEPADA ASAL IAITU 2X GANDA DARI MAHAR PROMOSI!!  Keterangan Lanjut SMS/WHATSAPP 017-5719558 (SIDI IZWAN)